BBrain Family D2

De BBrain Family D2 is een unieke dementieklok ontwikkeld in samenwerking met gebruikers en professionals uit de dementiezorg. De klok biedt niet alleen meer dagelijkse structuur en overzicht, maar is ook vanaf afstand beheerbaar door familieleden, vrienden en zorgverleners. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden van deze kalenderklok.

Twijfelt u tussen de Family G2 en de D2? U kunt ook nog altijd op een later moment zelf eenvoudig van de passieve D2 naar de actieve G2 variant wisselen en vice versa. Lees hier wat de verschillen precies zijn of lees meer over de Family klokken en dementie.

Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden op de BBrain heeft u een abonnement nodig. Klik hier om meer over de verschillende abonnementen te lezen.

 229

  • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
  • 14 dagen bedenktijd

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN BBRAIN FAMILY D2

Biedt rust en structuur
Rust en structuur
In contact d.m.v. beeldbellen
Eigenschap G2 beeldbellen
Duidelijke uitspraak dag en tijd
Duidelijk uitspreken D2
Wissel tussen G2 en D2 klok
Eigenschap G2 switch

RECENSIES

Rachell8 – 30/06/2020

Ik heb deze klok voor mijn oma gekocht. Ze heeft dementie en zit in een speciaal verpleeghuis. Ze is ontzettend blij met de BBrain. Ik kan echt zeggen dat ze veranderd is, sinds ze de klok heeft. Het geeft haar meer rust, structuur en besef van tijd. Tevens is ze een stuk opgewekter, aangezien we nu fijn met haar kunnen beeldbellen. Zo kunnen we elkaar toch net even wat vaker zien. Echt een aanrader voor senioren met dementie.

Stefan510 – 18/01/2020

Waren we er maar veel eerder achtergekomen dat deze oplossing bestond. De klok spreekt de afspraken duidelijk uit zodat m’n vader weet wat ie moet doen. Bij de afspraak kun je een foto zetten ter ondersteuning. We hebben een foto gebraagd aan de thuiszorgmedewerksters en nu ziet ie precies wie hem komt verzorgen. Hij is een stuk mindet onrustig sinds de aanschaf. We hebben gekozen voor het abonnement met videobellen en dit vind ie superleuk.

FabienneV78 – 26/11/2019

Een aanrader, makkelijk in te stellen, gemakkelijk in gebruik. Geeft rust en structuur.

Paginiro – 15/08/2019

Sinds kort maakt mijn schoonmoeder van 86 jaar gebruik van de BBrain Family D2 klok. Ze is erg enthousiast over deze klok net als wij. Sinds dat ze gebruik maakt van deze klok merken wij aan haar dat ze een stuk actiever is geworden. Ze wordt op de hoogte gebracht van haar afspraken en deze worden ook uitgesproken net als een bericht wat je naar de klok stuurt. Ze is zo blij met deze klok dat ze andere ook heeft kunnen enthousiasmeren. Wij zijn zeer te spreken over dit product.

Vincentwe – 11/04/2019

Ik heb deze klok gekocht voor mijn vader in een zoektocht naar een gebruiksvriendelijke klok die structuur kon brengen in zijn leven. De overzichtelijke agenda functie met gesproken berichten maakt dat hij niets meer vergeet gedurende de dag. Zonder enige uitleg kon hij de klok bedienen. Tevens is hij heel blij dat hij continu op de hoogte is over het leven van ons en zijn kleinkinderen dankzij de berichten en foto’s die we kunnen sturen.

Jupke32 – 10/04/2019

Werkt zeer goed en maakt het contact met mijn moeder een stuk makkelijker. Wij zijn er heel blij mee.

BBrain Family D2: Speciaal voor senioren met dementie

Structuur is belangrijk voor iemand met dementie. Oriëntatie in tijd geeft rust en houvast. De BBrain Family dementieklok geeft de gebruiker grip doordat de klok duidelijk de weekdag, de datum, de tijd en het dagdeel weergeeft en uitspreekt. De klok is op afstand beheerbaar door familieleden, vrienden en zorgverleners. Via de app noteer en beheer je afspraken in de agenda of stuur je herinneringen over bijvoorbeeld medicijninname. Ook kan men video oproepen ontvangen van familie of zorgverlener. Zo brengt de kalenderklok structuur in het leven van mensen met dementie.

D2 Dementieklok analoog

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN BBRAIN FAMILY D2

Dagelijkse planning en structuur

Contact en verbinding

Contact en verbinding d.m.v beeldbellen

Kalenderklokken: Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Kalenderklokken vergroten zelfredzaamheid

Het vergroten van de zelfredzaamheid

Het verminderen van de eenzaamheid

DE BBRAIN FAMILY D2

telefoon app voor BBrain

BBRAIN APP:

Stuur je foto’s, afspraken en berichten naar de klok

Met de gratis BBrain-app beheert u eenvoudig functies als beeldbellen, agendabeheer, het sturen van berichten en foto’s en het instellen van alarmen en reminders. U kunt de app op de desktop, tablet en mobiele telefoon installeren. U mag zo veel beheerders koppelen als u wilt aan de klok.

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis!

VEELGESTELDE VRAGEN

De G2 is de interactieve kalenderklok die door de gebruiker zelf te gebruiken is (in combinatie met familie of mantelzorgers via de app). Bij de G2 is het mogelijk om losse foto’s naar de klok te sturen, net zoals losse agendapunten en berichten. De BBrain spreekt direct uit wanneer er een melding binnenkomt. Er verschijnt een rode balk met het bericht. Wanneer de gebruiker de rode balk wilt laten verdwijnen dient er op de melding te geklikt te worden. De berichten e.d. blijven wel op de klok staan. Deze kunnen alleen geheel verwijdert worden door de verwanten. Bij agendapunten kunnen verwanten zelf de tijd bepalen hoelang een afspraak in het scherm dient te staan. Dit kan tot maximaal 10 uur. De G2 kalenderklok heeft diverse thema’s, zo kunt u van het interactieve thema overstappen naar het passieve thema waardoor de klok een langere gebruikersduur kent.

De D2 is een passieve klok en wordt uitsluitend beheerd door mantelzorgers (klok is bedoeld voor dementeren. De D2 is dan ook de dementie versie). Bij deze klok werken we uitsluitend met activiteiten. De beheerder kan bij een activiteit wel een foto toevoegen om het bericht visueel te maken. De beheerder geeft tevens aan hoelang de activiteit op het scherm moet getoond worden. Op zowel de D2 als de G2 is beeldbellen mogelijk.

Lees hier meer over de verschillen tussen de Family G2 en D2.

Het is mogelijk om tussen beide klokken te switchen. Dit kunt u doen door naar het instellingen menu te gaan en klokweergave de variant te wijzigen. Echter als je wisselt tussen de G en D mode, worden de activiteiten niet meer getoond. In de G modus worden berichten, foto’s en agenda-afspraken getoond. In de D modus enkel activiteiten. Als je van G naar D wisselt, worden de agenda afspraken en foto’s etc. ook niet meer getoond. Als je terug wisselt komen ze wel terug.

Om gebruik te kunnen maken van de functies op de klok, het versturen van berichten, foto’s, agendapunten, is het nodig om wifi te hebben. Anders komen de berichten niet aan op de klok. Het is niet mogelijk om de agendapunten al op de klok te zetten op een locatie waar wel wifi is, als de klok op een andere locatie komt te staan zonder Wifi. De klok zal de agendapunten dan niet kunnen ophalen uit het geheugen omdat er geen wifi is. De klok is zonder wifi te gebruiken, maar dan zal dit alleen als klok functioneren. Het is dan wel nog mogelijk dat de klok de datum en tijd uitspreekt.

Het abonnement voor de BBrain G2 en D2 begint al vanaf €6,29 per maand als u een jaarabonnement afsluit. Met dit abonnement kunt u berichten en foto’s versturen en ontvangen en agendapunten instellen. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen. Als u ook gebruik wenst te maken van de optie beeldbellen heeft u het ‘connect’ abonnement nodig. Deze begint vanaf €8,95 per maand. Voor alle mogelijke abonnementstarieven klikt u op deze link

U dient eerst het apparaat aan te schaffen alvorens u het abonnement afsluit. U heeft namelijk een activatiecode nodig die u kunt terugvinden op de verpakking van het apparaat. Het abonnement kunt u afsluiten door op deze link te klikken.

Het is helaas niet mogelijk om een simkaart te gebruiken in deze BBrain Family D2

Dat is geen probleem. Op onze supportpagina kunt u, naast installatievideo’s, de handleiding downloaden en eventueel uitprinten.

Klik hier om naar de supportpagina te gaan.

U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Ons BBrain team helpt u graag.

Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 8:30 en 17:30 direct telefonisch contact met ons opnemen via: 088 0080 130

Neemt u liever per e-mail contact op, of is onze klantenservice gesloten? Mail dan direct naar: info@bbrain.eu

Andere veelgestelde vragen kunt u hier vinden.

BBrain Family D2 - Home Rechts
BBrain Family D2
 229