BBrain Family G2

 

Heeft een van uw ouders hulp nodig in het dagelijks leven? Heeft u door de dagelijkse verplichting niet iedere dag tijd om een bezoekje te brengen? De BBrain Family G2 kalenderklok helpt u om uw dierbare op afstand te begeleiden en vaker te betrekken bij uw dagelijks leven. U kunt via de kalenderklok berichten en foto’s sturen maar ook de afspraken in de agenda beheren. Zo biedt u de klokgebruiker, bijvoorbeeld een van uw ouders, niet alleen meer zekerheid, maar ook meer plezier.

Twijfelt u tussen de Family G2 en de D2? Lees hier wat de verschillen zijn en welke variant bij u past. U kunt ook nog altijd op een later moment zelf eenvoudig van de actieve G2 naar de passieve D2 variant wisselen en vice versa.Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden op de BBrain heeft u een abonnement nodig. Klik hier om meer over de verschillende abonnementen te lezen.

 229

 • Gratis verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
 • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld
  volgende dag in huis!
Kalenderklokken helpen bij dagelijkse planning en structuur

Dagelijkse planning en structuur

Contact en verbinding

Contact en verbinding
d.m.v beeldbellen

Kalenderklokken: Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Kalenderklokken vergroten zelfredzaamheid

Het vergroten van de zelfredzaamheid

Het verminderen van de eenzaamheid

Het verminderen van de eenzaamheid

Slechtzienden icoon

Speciaal ontwikkeld voor slechtzienden

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? We bellen u graag.  BBrain Generaties Beeldbellen

  BBrain Family G2 brengt generaties nader tot elkaar

  Met de BBrain Family G2 kalenderklok betrek je een zelfstandige senior, bijvoorbeeld je vader of moeder, bij je dagelijkse leven en geef je nét dat beetje extra hulp en aandacht als het nodig is. Via beeldbellen heb je even écht contact als een dagelijks bezoekje niet mogelijk is. Je stuurt berichten en foto’s van vakanties en de kleinkinderen, zet afspraken in de agenda en geeft reminders over het innemen van medicijnen. Senioren beleven veel plezier van de aandacht en hulp die ze krijgen via de kalenderklok.

  Momenten delen met BBrain kalenderklokken
  ALTIJD EN
  OVERAL
  MOMENTEN
  DELEN

  Mobiel

  ALTIJD EN OVERAL MOMENTEN DELEN
  DAT IS PAS
  PERSOONLIJK

  Mobiel

  DAT IS PAS PERSOONLIJK
  persoonlijk met beeldbellen

  BBrain app:

  Stuur je foto’s, afspraken en berichten naar de klok

  Met de gratis BBrain-app beheert u eenvoudig functies als beeldbellen, agendabeheer, het sturen van berichten en foto’s en het instellen van alarmen en reminders. U kunt de app op de desktop, tablet en mobiele telefoon installeren. U mag zo veel beheerders koppelen als u wilt aan de klok.

  telefoon app voor BBrain

  BBrain Family G2 in beeld

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis!

   229

  Veelgestelde vragen

  • Wat is het verschil tussen de G2 en de D2 variant

   De G2 is de interactieve kalenderklok die door de gebruiker zelf te gebruiken is (in combinatie met familie of mantelzorgers via de app). Bij de G2 is het mogelijk om losse foto’s naar de klok te sturen, net zoals losse agendapunten en berichten. De BBrain spreekt direct uit wanneer er een melding binnenkomt. Er verschijnt een rode balk met het bericht. Wanneer de gebruiker de rode balk wilt laten verdwijnen dient er op de melding te geklikt te worden. De berichten e.d. blijven wel op de klok staan. Deze kunnen alleen geheel verwijdert worden door de verwanten. Bij agendapunten kunnen verwanten zelf de tijd bepalen hoelang een afspraak in het scherm dient te staan. Dit kan tot maximaal 10 uur. De G2 kalenderklok heeft diverse thema’s, zo kunt u van het interactieve thema overstappen naar het passieve thema waardoor de klok een langere gebruikersduur kent.

   De D2 is een passieve klok en wordt uitsluitend beheerd door mantelzorgers (klok is bedoeld voor dementeren. De D2 is dan ook de dementie versie). Bij deze klok werken we uitsluitend met activiteiten. De beheerder kan bij een activiteit wel een foto toevoegen om het bericht visueel te maken. De beheerder geeft tevens aan hoelang de activiteit op het scherm moet getoond worden. Op zowel de D2 als de G2 is beeldbellen mogelijk.

   Lees hier meer over de verschillen tussen de Family G2 en D2.

  • Is het mogelijk om te switchen tussen de G2 en D2 of andersom

   Het is mogelijk om tussen beide klokken te switchen. Dit kunt u doen door naar het instellingen menu te gaan en klokweergave de variant te wijzigen. Echter als je wisselt tussen de G en D mode, worden de activiteiten niet meer getoond. In de G modus worden berichten, foto’s en agenda-afspraken getoond. In de D modus enkel activiteiten. Als je van G naar D wisselt, worden de agenda afspraken en foto’s etc. ook niet meer getoond. Als je terug wisselt komen ze wel terug.
  • Is er WIFI nodig op de BBrain kalenderklok

   Om gebruik te kunnen maken van de functies op de klok, het versturen van berichten, foto’s, agendapunten, is het nodig om wifi te hebben. Anders komen de berichten niet aan op de klok. Het is niet mogelijk om de agendapunten al op de klok te zetten op een locatie waar wel wifi is, als de klok op een andere locatie komt te staan zonder Wifi. De klok zal de agendapunten dan niet kunnen ophalen uit het geheugen omdat er geen wifi is. De klok is zonder wifi te gebruiken, maar dan zal dit alleen als klok functioneren. Het is dan wel nog mogelijk dat de klok de datum en tijd uitspreekt.
  • Wat zijn de kosten van het abonnement

   Het abonnement voor de BBrain G2 en D2 begint al vanaf €6,95 per maand als u een jaarabonnement afsluit. Met dit abonnement kunt u berichten en foto’s versturen en ontvangen en agendapunten instellen. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen. Als u ook gebruik wenst te maken van de optie beeldbellen heeft u het ‘connect’ abonnement nodig. Deze begint vanaf €9,95 per maand. Voor alle mogelijke abonnementstarieven klikt u op deze link

   U dient eerst het apparaat aan te schaffen alvorens u het abonnement afsluit. U heeft namelijk een activatiecode nodig die u kunt terugvinden op de verpakking van het apparaat. Het abonnement kunt u afsluiten door op deze link te klikken.

  • Kan ik ook een simkaart gebruiken?

   Het is helaas niet mogelijk om een simkaart te gebruiken in deze BBrain Family D2
  • Ik ben mijn handleiding kwijt. Kan ik deze ergens downloaden?

   Dat is geen probleem. Op onze supportpagina kunt u, naast installatievideo’s, de handleiding downloaden en eventueel uitprinten.

   Klik hier om naar de supportpagina te gaan.

  • Ik heb een andere vraag. Waar kan ik hiervoor terecht?

   U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Ons BBrain team helpt u graag.

   Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 8:30 en 17:30 direct telefonisch contact met ons opnemen via: 088 0080 130

   Neemt u liever per e-mail contact op, of is onze klantenservice gesloten? Mail dan direct naar: info@bbrain.eu

   Andere veelgestelde vragen kunt u hier vinden.

  BBrain Family g2 Kalenderklok
  BBrain Family G2
   229