BBrain Family G2

Heeft een van uw ouders hulp nodig in het dagelijks leven? Heeft u door de dagelijkse verplichting niet iedere dag tijd om een bezoekje te brengen? De BBrain Family G2 kalenderklok helpt u om uw dierbare op afstand te begeleiden en vaker te betrekken bij uw dagelijks leven. U kunt via de radiografische kalenderklok berichten en foto’s sturen maar ook de afspraken in de agenda beheren. Zo biedt u de klokgebruiker, bijvoorbeeld een van uw ouders, niet alleen meer zekerheid, maar ook meer plezier.

Twijfelt u tussen de Family G2 en de D2? Lees hier wat de verschillen zijn en welke variant bij u past. U kunt ook nog altijd op een later moment zelf eenvoudig van de actieve G2 naar de passieve D2 variant wisselen en vice versa. Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden op de BBrain heeft u een abonnement nodig. Klik hier om meer over de verschillende abonnementen te lezen.

 229

  • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN BBRAIN FAMILY G2

Duidelijke dag- en tijdweergave
Eigenschap G2 duidelijk
In contact d.m.v. beeldbellen
Eigenschap G2 beeldbellen
Duidelijke uitspraak dag en tijd
Eigenschap G2 uitspreken
Wissel tussen G2 en D2 klok
Eigenschap G2 switch

RECENSIES

Ipadrom – 18/01/2021

Een heel mooi en goed hulp-middel voor ouderen en iedereen die vergeetachtig zijn, maar ook als je ze even niet mag of kan bezoeken zoals nu met de “Corona”.
De agenda is goed bruikbaar om de afspraken enz. in te zetten. Foto’s voor ze in te zetten enz. De mogelijkheid om op een eenvoudige manier met elkaar video te bellen. Wij zijn er blij mee.

Andjemie – 06/06/2020

TOP, zeer gemakkelijk in gebruik en handig. Touch screen en onmiddellijk contact met verwanten, goede leesbaarheid van het uur, agendapunten perfect te lezen . Communicatiemiddel zeer praktisch…

ThomasAlfred – 18/01/2021

. De aangesloten familieleden kunnen via een app op hun telefoon de agenda bijhouden of bekijken, berichten versturen, foto’s delen en video chatten. Bbrain is nog steeds in ontwikkeling. De ondersteuning voor het product is werkelijk uitstekend.

JBKK – 16/01/2019

Mijn moeder begint dingen te vergeten en op deze manier heeft ze een geheugensteuntje wanneer iets gedaan moet worden bijv medicijnn inp.p nemen. Omdat ik wat ver van mijn moeder woon is het ook erg leuk om de dingen die er bij ons gebeuren oo de foto te zetten en zo neemt ze toch een beetje deel aan ons leven. Mijn moeder geeft steeds aan dat dit een wonder ding is, ze heeft helemaal geen verstand van computers.

Dedal – 19/11/2018

Klok met veel mogelijkheden om wat structuur te brengen in het dagelijkse leven van iemand met dementie. Alle informatie wordt ook uitgesproken (prettig voor slechtzienden) een analoge en digitale klok, sommige functies zijn naar wens uit te zetten. Verbeteringen: de tijd zelf instellen ipv kiezen uit een megalijst met tijdstippen, berichten en agenda-items koppelen aan dagen of dagdelen, analoge klok met bredere wijzers, informatie met grotere letters.

BBRAIN FAMILY G2 BRENGT GENERATIES NADER TOT ELKAAR

Met de BBrain Family G2 kalenderklok betrek je een zelfstandige senior, bijvoorbeeld je vader of moeder, bij je dagelijkse leven en geef je nét dat beetje extra hulp en aandacht als het nodig is. Via beeldbellen heb je even écht contact als een dagelijks bezoekje niet mogelijk is. Je stuurt berichten en foto’s van vakanties en de kleinkinderen, zet afspraken in de agenda en geeft reminders over het innemen van medicijnen. Senioren beleven veel plezier van de aandacht en hulp die ze krijgen via de kalenderklok.

BBrain Family G2 generaties

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN BBRAIN FAMILY G2

Dagelijkse planning en structuur

Contact en verbinding

Contact en verbinding d.m.v beeldbellen

Kalenderklokken: Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Kalenderklokken vergroten zelfredzaamheid

Het vergroten van de zelfredzaamheid

Het verminderen van de eenzaamheid

Slechtzienden icoon

Speciaal ontwikkeld voor slechtzienden

DE BBRAIN FAMILY G2

BBrain app

BBRAIN APP

Stuur je foto’s, afspraken en berichten naar de klok

Met de gratis BBrain-app beheert u eenvoudig functies als beeldbellen, agendabeheer, het sturen van berichten en foto’s en het instellen van alarmen en reminders. U kunt de app op de desktop, tablet en mobiele telefoon installeren. U mag zo veel beheerders koppelen als u wilt aan de klok.

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis!

VEELGESTELDE VRAGEN

De G2 is de interactieve kalenderklok die door de gebruiker zelf te gebruiken is (in combinatie met familie of mantelzorgers via de app). Bij de G2 is het mogelijk om losse foto’s naar de klok te sturen, net zoals losse agendapunten en berichten. De BBrain spreekt direct uit wanneer er een melding binnenkomt. Er verschijnt een rode balk met het bericht. Wanneer de gebruiker de rode balk wilt laten verdwijnen dient er op de melding te geklikt te worden. De berichten e.d. blijven wel op de klok staan. Deze kunnen alleen geheel verwijdert worden door de verwanten. Bij agendapunten kunnen verwanten zelf de tijd bepalen hoelang een afspraak in het scherm dient te staan. Dit kan tot maximaal 10 uur. De G2 kalenderklok heeft diverse thema’s, zo kunt u van het interactieve thema overstappen naar het passieve thema waardoor de klok een langere gebruikersduur kent.

De D2 is een passieve klok en wordt uitsluitend beheerd door mantelzorgers (klok is bedoeld voor dementeren. De D2 is dan ook de dementie versie). Bij deze klok werken we uitsluitend met activiteiten. De beheerder kan bij een activiteit wel een foto toevoegen om het bericht visueel te maken. De beheerder geeft tevens aan hoelang de activiteit op het scherm moet getoond worden. Op zowel de D2 als de G2 is beeldbellen mogelijk.

Lees hier meer over de verschillen tussen de Family G2 en D2.

Het is mogelijk om tussen beide klokken te switchen. Dit kunt u doen door naar het instellingen menu te gaan en klokweergave de variant te wijzigen. Echter als je wisselt tussen de G en D mode, worden de activiteiten niet meer getoond. In de G modus worden berichten, foto’s en agenda-afspraken getoond. In de D modus enkel activiteiten. Als je van G naar D wisselt, worden de agenda afspraken en foto’s etc. ook niet meer getoond. Als je terug wisselt komen ze wel terug.

Om gebruik te kunnen maken van de functies op de klok, het versturen van berichten, foto’s, agendapunten, is het nodig om wifi te hebben. Anders komen de berichten niet aan op de klok. Het is niet mogelijk om de agendapunten al op de klok te zetten op een locatie waar wel wifi is, als de klok op een andere locatie komt te staan zonder Wifi. De klok zal de agendapunten dan niet kunnen ophalen uit het geheugen omdat er geen wifi is. De klok is zonder wifi te gebruiken, maar dan zal dit alleen als klok functioneren. Het is dan wel nog mogelijk dat de klok de datum en tijd uitspreekt.

Het abonnement voor de BBrain G2 en D2 begint al vanaf €6,29 per maand als u een jaarabonnement afsluit. Met dit abonnement kunt u berichten en foto’s versturen en ontvangen en agendapunten instellen. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen. Als u ook gebruik wenst te maken van de optie beeldbellen heeft u het ‘connect’ abonnement nodig. Deze begint vanaf €8,95 per maand. Voor alle mogelijke abonnementstarieven klikt u op deze link

U dient eerst het apparaat aan te schaffen alvorens u het abonnement afsluit. U heeft namelijk een activatiecode nodig die u kunt terugvinden op de verpakking van het apparaat. Het abonnement kunt u afsluiten door op deze link te klikken.

Het is helaas niet mogelijk om een simkaart te gebruiken in deze BBrain Family D2

Dat is geen probleem. Op onze supportpagina kunt u, naast installatievideo’s, de handleiding downloaden en eventueel uitprinten.

Klik hier om naar de supportpagina te gaan.

U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Ons BBrain team helpt u graag.

Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 8:30 en 17:30 direct telefonisch contact met ons opnemen via: 088 0080 130

Neemt u liever per e-mail contact op, of is onze klantenservice gesloten? Mail dan direct naar: info@bbrain.eu

Andere veelgestelde vragen kunt u hier vinden.

BBrain Family G2 - Home Rechts
BBrain Family G2
 229