BBrain Muziekspeler

  Muziek brengt veel vreugde in het leven van de mens en heeft ook een krachtige en kalmerende invloed. Het is dus belangrijk dat iedereen op elk gewenst moment kan genieten van muziek. Voor senioren en mensen die lijden aan dementie is het vaak lastig om de hedendaagse radio’s of muziekspelers te bedienen. De BBrain muziekspeler daarentegen is dankzij de eenvoudige functies gemakkelijk te bedienen. Met één druk op de knop, kun je deze muziekspeler persoonlijk instellen zodat je zelf of je geliefde geen problemen meer heeft met het bedienen van de muziekspeler en voorkomt dat er per ongeluk op de verkeerde knop gedrukt wordt.

   169

  • Bij voorraad: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending

  BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN MUZIEKSPELER

  De knoppen zijn persoonlijk in te stellen
  BBrain muziekspeler knoppen draaien
  Met DAB+ (Digitale Radio) en USB functie
  BBrain muziekspeler kleuren
  Muziekspeler wordt geleverd met een gratis USB stick
  BBrain muziekspeler usb
  Speciaal ontworpen voor mensen met dementie
  BBrain muziekspeler ontwerp

  RECENSIES

  Lidwien Vught – 19/03/2021

  Direct aan familielid geleverd, maar het lijkt perfect voor haar en haar ondersteuners kunnen haar favoriete muziek downloaden, wat een troost zal zijn in deze uitdagende tijden

  Ruud van Praag – 07/05/2020

  Uitstekende radio met zeer goed geluid en een robuust ontwerp. Eenvoudig in te stellen en alle gebruiksmogelijkheden zijn zeer goed ontworpen en passen bij veranderende behoeften. Geweldig om ook de USB-muziekoptie te hebben

  Jeanette Janssen – 20/01/2020

  Prachtig product – gemakkelijk te gebruiken, goed geluid, duidelijk gemarkeerde knoppen en niet te veel. Mijn moeder lijdt aan dementie en haar verzorgingstehuis heeft een van deze radio’s geleverd (deze was voor haar vriend die hem had bewonderd). De geheugenstick is heel eenvoudig plug and play. Sterk aanbevolen.

  Gerard Langendaal – 30/12/2019

  Uitstekend product, buitengewoon goed ontworpen. Ik heb het zo ingesteld dat er slechts drie knoppen zichtbaar zijn en mijn moeder het kan gebruiken (in tegenstelling tot andere radio’s die we hebben geprobeerd en die gewoon te ingewikkeld voor haar zijn). Ik ben absoluut tevreden.

  WAT MAAKT DE BBRAIN MUZIEKSPELER UNIEK?

  De innovatieve interface kan eenvoudig worden gepersonaliseerd voor individuele gebruikers. De grote gekleurde knoppen kunnen worden gedraaid om te verbergen of juist zichtbaar te maken. Dit verminderd verwarring bij de gebruiker.

  BBrain muziekspeler gif

  HOE KAN DEZE MUZIEKSPELER HELPEN BIJ DEMENTIE?

  Vergroot het zelfvertrouwen

  Als je je niet meer kan herinneren welke dag het is maar je kunt wel elk woord van je favoriete liedje meezingen; dan voel je je goed over jezelf. Daarnaast ben je niet meer afhankelijk van anderen en kun je zelf de muziekspeler bedienen. Dat geeft zelfvertrouwen.

  Maak gebruik van herinneringen

  Wanneer verbale communicatie te lastig wordt dan is muziek een manier om verbintenis te voelen met de wereld. Een favoriet stukje muziek kan iedereen aan het lachen of huilen maken wanneer het in verband wordt gebracht met herinneringen van vroeger. Op deze manier kunnen emoties verwerkt worden.

  Verbetert de stemming

  Muziek kan gebruikt worden om goede zin te krijgen. Een wetenschappelijke studie over ‘leven met dementie in verzorgingstehuizen’ heeft bewezen dat het luisteren naar je favoriete muziek zeer doeltreffend is. Het helpt te ontspannen en het verminderd angsten en stress.

  Perfect om te ontspannen

  In een vergevorderd stadium van dementie, kan muziek meer voordelen veel passief plezier bieden. Luisteren naar je favoriete plaat kan er voor zorgen dat je je comfortabel voelt in een wereld die de laatste tijd steeds vreemder voor je word.

  BBrain Family D2 en app

  OOK INTERESSANT

  Een klok met agendafunctie en App

  Naast de BBrain muziekspeler is er ook de BBrain Family klok welke via het internet aan te sturen is met een handige app. Wilt u via de app afspraken in de agenda zetten en beheren, berichten sturen of een leuke foto tijdens uw vakantie sturen naar de klok? Dan is de BBrain Family D2 voor dementie de juiste oplossing. U kunt op deze klok zelfs beeldbellen met uw naasten of zorgverleners.

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bij voorraad: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis!

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Nee. U heeft geen internet nodig om muziek te kunnen luisteren op deze muziekspeler. DAB+ en FM zijn allebei radiobronnen die je vanuit de ether kunt ontvangen.

  Welke muziekbronnen zijn beschikbaar op de muziekspeler?

  • FM
  • DAB+
  • USB stick

  DAB+ is de digitale opvolger van FM en hiervoor heb je alleen maar een DAB+ radio nodig. DAB+ biedt meer zenderkeuze, in bijna heel Nederland ontvangst en digitale geluidskwaliteit. Vergeleken met FM kent DAB+ veel voordelen. Zo is het grootste pluspunt de geluidskwaliteit. Het signaal is digitaal, waardoor je geen ruis hoort zoals bij het analoge FM signaal. Een ander voordeel is dat radio stations meer informatie via dit signaal verzenden. Zo lees je op sommige DAB+ radio’s af welk nummer ze afspelen en krijg je informatie binnen over onder andere sportwedstrijden en het weer.

  Dat is geen probleem. Klik hier om de handleiding digitaal te downloaden.

  U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Ons BBrain team helpt u graag.

  Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 8:30 en 17:30 direct telefonisch contact met ons opnemen via: 088 0080 130

  Neemt u liever per e-mail contact op, of is onze klantenservice gesloten? Mail dan direct naar: info@bbrain.eu

  Andere veelgestelde vragen kunt u hier vinden.

  BBrain Muziekspeler rood links
  BBrain Muziekspeler
   169